Klacht: nonstopplayer betaald en niet geleverd

op 11 april 2017 over Multimediaexpert.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multimediaexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multimediaexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Mevr. W. Bres

1 jaar geleden - Ondanks de brief per email van R. Sahin van MultiMediaExpert dat mijn geld zou worden teruggestort.... tot op heden nog NIETS van mijn geld gezien !! Dhr. Sahin komt z'n afspraken niet na. Hoe krijg ik mijn geld terug ?? Het is inmiddels weer een maand later. Stuurt meneer Sahin iedere maand een mail? Laat hij aan iedereen het geld terugstorten !!

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr. W. Bres