Klacht: nokia gsm c2 02 in het wit

op 01 oktober 2011 over Nokia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte,

bij deze zo ik u graag laten weten, dat ik niet tevreden ben over een bebaald artikel, de nokia gsm c2 02 in het WIT dat jullie ten toon stellen voor verkoop en in GEEN enkel fillaal verkrijgbaar is!!!!!!!!!!!! ik ben bij bel company, the phone house, mobistar, van den borre, photohall, selexion en proximus geweest. in aalst, dendermonde, lokeren en in het waasland shopping center.
waar ik al meer dan 3 weken achter zoek en nooit een posefief antwoord op krijg maar toch stellen ze hem ten toon.
wat stellen jullie mij voor ter compensatie voor het lange wachten!!!!!!
dit is geen manier van werken!!!!!!!!!!

wachtend op een posetief antwoord

alvast bedankt

Alle klachten die gemeld zijn door karknawi