Klacht: nog steeds geen oplossing vw

op 26 juli 2017 over Pon importeur in Leusden in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

naar aanleiding van eerdere klacht wil ik er nog bij zeggen ,dat wij garantie van 2 jaar hebben op reparaties en 100000 km ,hier word niet over gepraat ,krijgen nog steeds onze auto niet ,niet goed gerepareerd bij van der velden zoetermeer ,geven het niet toe ,nemen ons constant in de maling wat betreft de slechte tsi motoren van af 2009

Gewenste Oplossing:

als ik eindelijk mijn auto gerepareerd terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pon importeur in Leusden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pon importeur in Leusden nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door am egberts