Klacht: Nog steeds geen oplossing! klacht nr 3!

op 27 april 2016 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is klacht nummer 3 omdat mijn 1e en mijn 2e klacht op opgelost worden gezet door Seats & Sofa’s terwijl er helemaal niks word opgelost!

Er word niet eens contact met mij opgenomen over mijn klacht, terwijl Seats en Sofa’s dit zegt te doen.

De geloofwaardigheid van Klacht.nl gaat hierdoor ook een beetje aan.

Zo kan ik ook klachten oplossen.

Wij hebben op op 25 januari twee stoelen gekocht bij Seats & Sofa’s voor € 300,- euro per stuk. Bestel nr 1090-90392608

De reden dat we deze stoelen hebben gekocht was omdat volgens de verkoper deze stoelen in het tussenmagazijn op voorraad zouden staan waardoor er een korte levertijd van 2 weken op zou zitten.

Na 3 weken (ik geloof donderdag 11 februari) heb ik gebeld met Seats en Sofas met de vraag of de stoelen al geleverd waren, en of wij deze konden komen ophalen. Er werd mij verteld dat de stoelen volgende week maandag 15 februari zouden worden geleverd.

Wij op 15 februari de stoelen opgehaald. Nog even gecontroleerd of de kleur overeen kwam met de bestelde kleur. Op de doos stond als model naam de Alba, en dat stond ook op de factuur, dus gingen wij ervan uit dat dit ook klopt.

Eenmaal thuis aangekomen hebben we een stoel uitgepakt, en deze bleek toch het verkeerde model te zijn! Dinsdag 16 februari heb ik gebeld met Seats en Sofas en ik moest de volgende dag maar terug bellen wanneer de betreffende verkoper er weer zou zijn. Woensdag 17 februari gebeld, en bleek dat de betreffende verkoper pas 19 februari aanwezig zou zijn.

Inmiddels was ik het al wel een beetje zat, dus vrijdag 19 februari ben ik na mijn werk direct met de stoelen naar Seats en Sofa’s gegaan. Die dag nog gebeld met de verkoper, en die gaf zijn fout meteen toe.

De modellen waren zo nieuw dat hij de Alba en de Tossa door elkaar had gehaald, en dus het verkeerde model op de factuur had gezet.
We konden de verkeerde stoelen terug brengen en de nieuwe zouden al besteld zijn.

Eenmaal bij Seats en Sofas aangekomen met de verkeerde stoelen vroeg ik naar de levertijd van de juiste stoelen. Dat kon de baliemedewerkster mij niet vertellen. Ik vroeg naar een schatting, en ze gaf aan tussen de 6 en 12 weken! Het nieuwe factuur nummer is 1010-10308693.

Inmiddels hadden we al ruim 4 weken gewacht op stoelen die volgens de verkoper binnen 2 weken te leveren waren. Nogmaals dit was voor ons één van de grote redenen om deze stoelen te kopen.

Inmiddels is het alweer 26 april!!! We hebben nog helemaal niets binnen. Wel al volledig het te betalen bedrag overgemaakt. We zitten alweer 13 weken te wachten op onze stoelen waarvan we 4 weken gedoe hadden met de verkeerde stoelen.

Wij verwachten ook niet meer dat we de stoelen uberhaubt nog zullen ontvangen. En inmiddels zijn we het zo zat dat we de stoelen niet eens meer willen ontvangen.

Dit hele verhaal is een fout van de verkoper Dhr. Kiers, en dus een fout van Seats en Sofas. Ze komen ook niet met een gepaste oplossing.

De medewerker die mij had gesproken had over mijn eerste klacht kwam zelf met het idee van een € 100,- euro cashback als het kosteloos annuleren niet mogelijk bleek via het hoofdkantoor. En nadat bleek dat kosteloos annuleren niet mogelijk was kon de € 100,- euro cashback opeens ook niet meer!

Dat dit soort bedrijven nog kunnen bestaan snap ik echt niet.

Gewenste Oplossing:

Wij zouden graag van de koop afzien, en ons geld terug ontvangen zonder extra kosten. De benzine kosten alleen al is genoeg schade.

Ben al twee keer op en neer gereden naar Seats en Sofa's te Zevenaar, en moet straks voor een 3e keer op en neer rijden.

De stoelen die we besteld hadden zijn niet speciaal voor ons gemaakt, maar zijn gewoon kant en klare modellen.

Gewenste Oplossing:
Kosteloos onze bestelling annuleren zodat we elders stoelen kunnen kopen.

De schuld van dit hele probleem ligt bij Seats en Sofa's te Zevenaar, en met name bij Dhr Kiers die ons de stoelen heeft verkocht.

Maar dat maakt voor hen niet uit. Ze hebben het geld al binnen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Seats and Sofas

5 maanden geleden - Beste Meneer Eggens, Vervelend dat u nog steeds niet tevreden bent. Ik heb uw bericht weer doorgezet naar de service afdeling en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Met vriendelijke groet, Ricardo Customer Service Seats and Sofas

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 27 april 2016 om 14:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Marcel Eggens