Klacht: Nog steeds geen levering van bestelling

op 11 oktober 2011 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer 1,5 geleden heb ik een xbox 360 besteld. Deze is met 250 gigabite harde schijf, de game FIFA 12 en een extra controller. Dit was een speciale aanbieding. Ik zou mijn Xbox binnen 3 dagen kunnen verwachten. Helaas is hij er na 1,5 week nog steeds niet. Ik mailde de Mediamarkt en die vertelde me dat het product op was en snel zou worden geleverd. Tot mijn verbazing is de hele aanbieding (dus ook het product) van de site gehaald en kan ik niet meer zien wanneer ik nou eindelijk mijn Xbox ontvang.

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk (liefst nog voor het einde van de week) opsturen van mijn bestelling en een compensatie.

Alle klachten die gemeld zijn door Stefvergeer