Klacht: nog niet compleet

op 29 september 2011 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een doos gekocht in goes van kpn bassis digitenne inhoud decorder kabels zender smartkaart gekocht in juli 2011 heeft het nog nooit gedaan heb kpn gebeld wat ik moest doen dat meisje zei terug sturen dat is nog garantie ze heeft mij het adres kpn experia BOX BERENHOF 16 LEIDSCHEDAM zatedag 25 sept. heb ik meneer jc wester door de tefoon gesproken zal een nieuw pakket op sturen kreeg enkel decorder woensd.26 sept gebeld waar de rest bleef dat krijg je morgen 27 sept alleen sqadkabel weer gebeld naar 0900 0576 door verbonden ze hadden meverkeer door verbonden de verbinding werd ver broken .allen bij alles heb ik inmiddels wel voor 30 euro verbeld en mij pakket is nog niet kompleet .Is het niet soms omdat ik met mijn kpn telefoon beld dat daar ook nog extra aanverdien Grt kitty westdorp.

Gewenste Oplossing:

zwart zendertje plus snoeren

Alle klachten die gemeld zijn door hmp westdorp