Klacht: Niveau batterijmelding Samsung A5

op 20 februari 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nog tot vorige maand kreeg ik keurig een melding als mijn batterij bijna leeg was, hij was ingesteld op 30%. Na een nieuwe Samsung update blijkt deze instellingsmogelijkheid nu verdwenen te zijn. Als kleine ondernemer vind ik dat reuze irritant want checken van het batterijniveau is al gauw vergeten in de hectiek van de dag. En wie het wél irritant vindt, stelt de melding gewoon niet in. Makkelijk toch?

Gewenste Oplossing:

Als deze meldingsmogelijkheid weer terugkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adri Vinken