Klacht: niks besteld , toch betalen

op 26 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg een zeer onvriendelijke mails van afslankringen.nl. dat ik 2 orders heb geplaatst en dat als ik niet betaal per direct ik dus 2 maal 40 Euro incassokosten moet betalen. Ik heb nooit niks besteld . Ik heb enkel gekeken op de site wat het precies allemaal inhield wat ze aanbieden . Dus het is nooit tot een betaling gekomen wat wil zeggen dat er geen order is. Zo gaat dat toch bij normale bedrijven . De bedreigende manier van de mails zegt genoeg over wat dit voor een bedrijf is. Ik zou zeggen . Bezint eer ge begint.

Gewenste Oplossing:

Niks tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door