Klacht: Nike huaraches na 2 maanden stuk

op 26 april 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag! Ik heb in februari Nike huaraches gekocht. Daarna ben ik een maand op vakantie geweest, waar ik ze niet heb aangehad. En nu 2 weken gedragen heb. De rechter achterkant is nu al stuk. Ik wil heel graag mijn geld terug, maar zou niet weten hoe. Kan nergens op Nike.com vinden hoe ik hun kan berichten.

Met vriendelijke groet,

Dyonne van Waard

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug zou krijgen, of voor hetzelfde geld nieuwe kan halen. In ieder geval geen huaraches meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dyytjeee