Klacht: Niet werkende ontharingsstrips

op 14 juli 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag de ontharingsstrips van de Etos geprobeerd voor de vakantie. Ik heb precies gedaan wat in de gebruiksaanwijzing stond. Ik heb de strips gebruikt voor mijn benen. De strips werktteniet optimaal, veel haar bleef zitten. De strips zouden ook meerdere malen achter elkaar gebruikt kunnen worden totdat het niet meer plakte. Ook dit werkte (bijna niet). Ik vind dit erg jammer omdat ik nu met half onthaarde benen zit. Ik hoop dat er naar gekeken kan worden! Voor de rest vind ik Etos een prima winkel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de ontharingsstrips al het haar zouden verwijderen zonder dat je 4 keer dezelfde strip op 1 plek hoeft te gebruiken en het zelfs dan nog niet werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naomi Kamerman