Klacht: Niet-werkende cartridges

op 26 november 2016 over 123 Inkt in de categorie Internetshops - Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In maart 2015 heb ik 4 cartridges besteld; 2x zwart, 2x kleur. Een van de zwarte heb ik ongeveer een half jaar geleden uit de verpakking gehaald en 1x gebruikt waarbij hij strepen gaf. Toen ik vanochtend wilde printen was deze (denk ik) al uitgedroogd. Vervolgens heb ik de andere zwarte uit de verpakking gehaald, maar deze print helemaal niets en is dus denk ik ook al uitgedroogd terwijl deze al die tijd in originele verpakking heeft gezeten. Naar mijn idee horen cartridges altijd te werken als ze nieuw uit de verpakking komen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag nieuwe zwarte cartridges ontvangen in een goede verpakking zodat ze niet uitdrogen als ik ze een tijd ongeopend in de verpakking laat zitten. Ook zou ik graag willen weten hoe ik kan voorkomen dat cartridges in mijn printer uitdrogen, wanneer ik ze een tijd niet gebruik.
Alvast bedankt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar 123 Inkt over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door 123 Inkt in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door alja289