Klacht: Niet werkend isra punt

op 02 november 2011 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds augustus 2010 wonen wij in ons nieuwe (oude) huis in Groningen.Bij aansluiting op internet bleek dat ons isra punt er fysiek wél is maar niet werkt of stuk is. Via een tussendoor kabel naar het buurhuis, die alvóór de vorige bewoners(niet meer te traceren hoe lang geleden) was aangelegd bleek internet wel te werken maar niet erg goed in het hele huis. Hoe groter de afstand van het isra punt vd buren hoe slechter do ontvangst.
Vraag: Wat moet ik doen om mijn isra punt weer werkzaam te krijgen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden waneer mijn isra punt weer werkt

Alle klachten die gemeld zijn door Wiebe Pietersma