Klacht: Niet thuis, terwijl ik wel thuis was.

op 18 september 2018 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gehele dag (17-9-2018) thuis gewacht, vanaf 08:00 het huis niet verlaten. Kijk ik om 16:45 hoe het ervoor staat, zie ik ineens staan niet thuis. Erg frappant. Gaat desnoods om een matras. En zo te zien niet de 1ste keer dat dit soort geintjes worden uitgehaald. En dan kan ik ze nu al vertellen dat ik morgen de heledag niet thuis ben ivm werk. Top bezorgers daar bij DHL hoor man man man

Gewenste Oplossing:

Niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 18 september 2018 om 12:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Begrijpelijk dat u ervan baalt dat het pakket nog niet bezorgd is. Ik zie in ons systeem dat uw zending vertraging heeft opgelopen door een sorteerfout. Het duurt doorgaans genomen 1-2 werkdagen om te herstellen. Ik verwacht dan ook dat uw zending woensdag of donderdag alsnog bezorgd zal worden. U kunt dit via track trace in de gaten houden. Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Janneke
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Jfv69