Klacht: niet stoppen bij bushalte

op 27 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27/05/2016 Bus 25 naar hoensbroek.

Zojuist kwam ik om 18:57 uur op 10 meter na bij bushalte schandelen/kerk te heerlen. Hier is een rotonde. De bus zou om 18:59 moeten vertrekken, dus hij was 2min vroeg. Ik zwaai als signaal dat ik mee wil, en de bus stopt midden op de rotonde, wel zonder een deur open te maken. Omdat de bus het verkeer niet onnodig mag stremmen geef ik aan dat ik even door loop tot de halte. Op het moment dat ik stilsta bij de halte, en dus dan normaal op de aankomende bus wacht, trekt de bus vanaf de rotonde op, om vervolgens gewoon langs fe halte te rijden ipv te stoppen zodat ik kan instappen! Na zwaaien en als een idioot te springen stopt hij voor alsnog NIET.

Gewenste Oplossing:

Reiskosten van 27/05/2016 terugkrijgen al dan niet als saldo op de ov chipkaart.

Dienstdoende chauffeur wordt aangesproken op zijn/haar onprofessionele gedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rick Arborist