Klacht: Niet stoppen

op 11 oktober 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta te wachten bij bushalte Tichelbeekstraat in Heerlen. De bus komt aanrijden, ik steek een bescheiden hand uit, maar de buschauffeur rijdt door zonder me ook maar een blik waardig te keuren. Erg vervelend wanneer je je trein moet halen.. Meer dan mijn hand uitsteken kan ik toch niet doen.

Gewenste Oplossing:

De bus hoort gewoon te stoppen wanneer er bij een halte mensen staan te wachten. Zeker wanneer een hand opgestoken wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisa Ham