Klacht: Niet rijden van bussen

op 26 mei 2017 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta elke vrijdag 40 minuten te wachten op een bus die gewoonweg niet komt door wat voor reden dan ook. Hierdoor mis ik mijn tram, nou prima neem de volgende bus dan wel maar ja hoor die rijd ook gewoon ff niet of met een vertraging van een dik half uur

Gewenste Oplossing:

Als die bus een keer op tijd rijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daphne18071998