Klacht: niet ontvangen !

op 30 september 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een pakketje besteld en bij mijn track en trace staat dat ik hem ontvangen heb maar dit heb ik niet ! ook geen briefje in de bus niks ! mijn buren heb ook niks gezien ! en natuurlijk als ik contact wil opnemen zijn ze niet berijkbaar !ik wil mijn pakketje !!!

Gewenste Oplossing:

als ik mijn pakketje krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 30 september 2016 om 11:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Wat vervelend te vernemen dat u uw zending niet heeft ontvangen, terwijl het wel als geleverd gemeld staat! Allereerst mijn oprechte excuses voor het ongemak dat u hierdoor ervaren heeft. Ik zie dat hier een onderzoek voor loopt vanuit de afzender, we zijn momenteel in afwachting op de reactie vanuit het depot. Ik wil u verzoeken om de uitslag van dit onderzoek af te wachten.

Nogmaals mijn excuses voor al het ongemak dat u ervaart, ik begrijp erg goed dat u uw pakketje gewoon wilt hebben en dat dit dan uiterst vervelend is!

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door J2614