Klacht: Niet nakomen van prijzen die gemeld zijn in mail

op 04 augustus 2016 over Roompot in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een boeking gedaan voor een periode, later bleek dat mijn man ineens niet vrij kon van zijn werk, valt normaal niet onder annuleringsverzekering. Ik heb meteen met roompot contact gezocht en ze verwezen me door naar bungalows.nl
Prima gedaan en ook goed opgepakt. Maar er is een maar: ze gaven aan dat de prijs anders zou worden, goedkoper. Prima, iedereen blij om toch samen als gezin op vakantie te kunnen. Op werk kon namelijk mijn vakantie opgeschoven worden. Ik zei doe maar voor die periode. Ineens kreeg ik mail dat roompot dan wel originele prijs moet berekenen. Nou dat is echt een koude douche waard! Eerst beloven en dan niet nakomen. Erg jammer van zo grote organisatie. Dit is tevens laatste boeking die ik gedaan heb op een roompot als beloftes niet nagekomen worden. Wat een nare bijsmaak krijg je hier van.

Gewenste Oplossing:

Beloftes nakomen zoals vermeld is in communicatie en/of een "gulden" middenweg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Roompot over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Roompot in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Roompot een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Roompot

Heeft op 16 augustus 2016 om 09:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Brenda Haven