Klacht: niet meer zoals het was

op 05 oktober 2011 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al enige tijd merk ik dat de helft (soms meer) van mijn sigaretten niet meer in orde zijn. Ze doven spontaan terwijl ik ze gewoon vast heb. je moet ze nu eigenlijk in een hijs oproken, dan gaan ze niet uit. Tevens zitten de filters los van de sigaret, evenals het omhulsel. Vaak breken de sigaretten dus als je ze (voorzichtig) uit een pakje haalt.

Sigaretten worden al stukken duurder terwijl ze al zo duur zijn ( waarom stop je dan niet? Gewoon, omdat ik het lekker vind om te roken! šŸ˜‰ ) Wij kunnen 1 pakje in totaal weggooien als we 2 pakjes halen. Iets in de aanbieding is toch 2 voor de prijs van 1? Bij pall mall is het tegenwoordig andersom en vinden wij erg jammer. Ik was overgestapt naar pall mall vanwege een goeie sigaret tegen een wat lagere prijs ten opzichte van anderen. Andere sigaretten vind ik niet lekker.

Ze willen ons (de rokers) nu meer laten betalen voor zorgverzekering ed, maar als de sigaretten ineens ā‚¬12,- per pakje worden door dit probleem, is het wel heel erg duur helaas!

Gewenste Oplossing:

een (kleine) vergoeding voor de sigaretten (financieel of in pakjes sigaretten) en de productie op de oude manier. Is dit niet veranderend, dan een oplossing zoeken voor een betere productie.

Alle klachten die gemeld zijn door jsdk