Klacht: Niet meer tevreden over luiers

op 07 oktober 2011 over C1000 in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb drie kinderen en heb bij alledrie altijd C1000 luiers gebruikt. Zo ook bij de derde die nu bijna 3 is. Altijd tot volle tevredenheid tot een paar weken geleden toen ze ineens “vernieuwd” waren. Ze lekken aan alle kanten, moet mijn dochter ineens drie keer per dag omkleden. Ik vind het ongelofelijk. De luier is heel raar smal en lang geworden, terwijl ze vroeger vrij breed waren. Er zit alleen een smal reepje absorptiemateriaal in het midden van de luier en de randjes sluiten niet goed af. Ik weet niet wie er verantwoordelijk is voor het ontwerp van deze luier, maar het kan onmogelijk iemand zijn die daar ervaring mee heeft. Ik ben zeer teleurgesteld, en overgestapt om een ander merk.

Gewenste Oplossing:

de oude luiers terug!!!

Alle klachten die gemeld zijn door ihuigen