Klacht: niet mee eens

op 15 september 2017 over Vesting Finance in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg van Vesting Finance eerst een rekening 133.- euro later een van 1.800.- Euro Raadsvrouw Nieuwerkerk a/d ijssel probeerde het uit te zoeken en kwam uit bij fout gemeente aldaar Nieuwerkerk a/d ijssel die hebben mij 3 jaar geleden \”\”geholpen\”\” schuld hulp dienst verlening t.n.v …nu hebben zij de eisers dus, een optie 133.- euro en dan klaar,ik vertrouw hen niet …hoe kan ik straks als ik betaal …een bewijs geldig krijgen??en of moet ik betalen?staan zij in hun recht?ik heb AOW en krijg het hier benauwd van mede ivm ik mij van geen wanbetaling bewust ben …graag uw advies en of hulp!!vriendelijke groeten H de Vette

Gewenste Oplossing:

Als alles op nihil staat ...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vesting Finance

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vesting Finance in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vesting Finance een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vesting Finance

Heeft op 18 september 2017 om 17:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Eyotha