Klacht: Niet leuk geholpen door verkoper. Werd geen artikel uit de verpakking gehaald!

op 02 augustus 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag wilde ik kijken naar een Dash Cam voor in de auto. Een vriendelijke man wees me de weg, maar helaas kon ik het bestemde vak niet vinden, dus toog ik naar de vlg. verkoper. Deze man was ook vriendelijk, en ik kreeg zo\’n vermoeden dat hij niet zo lang bij Media Markt werkt. Wij op zoek naar de desbetreffende vak. We zagen ze niet…nogmaals goed kijken en ja hoor….we zagen alleen een stuk of 5 afgesloten doosjes op een rijtje staan met een beveiliging knop erom heen. Het artikel zelf kon ik niet zien. Ik vroeg aan de verkoper of het artikel eruit gehaald kon worden. Dat kon niet! Ik zei dat ik het artikel toch wel moest zien, eer ik het zou kopen. Doordat hij onzeker was liep hij weg om te vragen. Even later kwam hij terug met een verkoper die van wanten weet. Vastberaden en kort door de bocht kreeg ik te horen dat ze daar niet aan kunnen beginnen. Hoe kan ik een artikel kopen als het niet uit de doos gehaald mocht worden?? Ik legde dat aan hem uit, maar hij wilde daar niets over horen…\”Ik heb het gehad met u\”, zei hij en liep naar de volgende klant. Die verlegen verkoper stond nog naast me en ik legde aan hem uit dat ik dit raar vond. Opeens kwam die onrustige verkoper weer aan en zei dat de inhoud van het doosje wel bekeken mocht worden…tja, dan moest ik het wel kopen! Ik was daar uiteraard niet mee eens! Voor mij hoefde het verder niet meer! Ik kreeg nog even een sneer van die ene verkoper toebedeeld ….er was totaal geen respect!
Verder bedankte ik de verlegen verkoper…hij kon er ook niets aan doen!
Misschien was dit een uitzonderingsgeval, dat ik het artikel niet mocht zien.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het artikel uitgestald wordt... zo niet, dan gewoon het artikel uit de doos halen en je niet laten verplichten om het te kopen.
Regelmatig feedback geven aan personeel...zoals: hoe ga je met mensen/klanten om?
Iedereen met respect behandelen en je niet als je gelijke zien!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ocelly