Klacht: Niet goed ingelicht door belcentrale

op 19 oktober 2016 over Belcentrale in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,

Vorige week kwam er een medewerker van belcentrale om de toestellen te installeren. Tijdens de installatie vertelde die hij mij dat ik ook over moest stappen voor internet want anders zou mij telefoon het niet doen. Er zou niks veranderen en ik zou gewoon bij kpn blijven werd mij verteld. Vandaag kreeg ik een telefoontje en werd mij verteld dat er een nieuwe leiding ofzo moest geplaast worden. Ik vroeg toen of ik bij kpn zou blijven en mij werd verteld dat dat niet het geval zou zijn. Ik heb ze verteld dat mij is verteld dat ik bij kpn zou blijven en ik daar niet weg zou willen. Mij werd verteld dat ik een contract had ondertekend van 2 jaar waar ik ook niks van af wist. Ik had het druk met mij werk en dacht dat ik alleen had getekend voor de installatie. Ik heb ook helemaal geen copie ofzo gekregen. Ik vroeg of ik geen bedenktijd had van 2 weken en mij vertelden ze dat dat niet het geval was. Ik heb als nieuwe klant geen vertrouwen in dit bedrijf omdat ik verkeerde informatie heb gekregen. Wat zou u voor mij kunnen betekenen?

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen contract meer bij belcentrale omdat ik verkeerd ben ingelicht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Belcentrale over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Belcentrale in behandeling genomen

Bericht van Belcentrale

2 dagen geleden - Geachte heer Okur, Dank voor uw uitgebreide bericht. Wij betreuren de situatie ten zeerste en vinden het spijtig om te lezen dat er zaken niet helder zijn geweest voor u. We zullen spoedig contact met u opnemen en hebben alle vertrouwen in een passende oplossing. Vriendelijke groet, Team Belcentrale

Alle klachten die gemeld zijn door Yavuzhan83