Klacht: niet geleverde smartphones

op 30 september 2011 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geruime tijd geleden hebben mijn zus en ik, via haar account 2 puma smartphones besteld. deze zouden binne 8-10 dagen geleverd worden. Dit is niet gebeurd en ook geen bericht gehad van groupon, we hebben zelf moeten mailen, en kregen als antwoord dat de leverancier iets later als gepland zou leveren, wat deeze weel zou zijn volgens die mail. Echter hebben we nog steeds geen telefoon ontvangen, noch een bericht gehad van groupon omtrent deze bestelling/levering

Gewenste Oplossing:

Dat de telefoons onmiddelijk geleverd worden, zoniet geld retour plus schadeloosstelling, want omdat ik deze telefoon besteld heb, heb ik een telefoonabonnement afgenomen zonder telefoon. ik betaal dus nu 2 jaar een abonnement en heb geen telefoon. als ik los een moet gaan kopen wil een vergoeding voor een smartphone, want dit is gewoonweg oplichting en dupering van mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door mariodonna