Klacht: niet geleverde bestelling en niet te bereiken klantenservice

op 06 juli 2016 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week geleden heb ik bij Aktiesport een bestelling geplaatst van vier artikelen. Een daarvan is afgeleverd in de winkel, de overige drie zijn nog steeds niet onderweg. Ik probeer al dagen de klantenservice te bereiken middels telefoon en mail, maar ik word niet teruggemaild en ik krijg niemand aan de lijn terwijl ik wel steeds 0,35 euro per gesprek moet betalen. Ik ben hier erg ontevreden over.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de artikelen zsm worden opgestuurd en ik de klantenservice kan bereiken. Tevens wil ik de gemaakte belkosten (5x 0,35 euro) vergoed krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilma kerkhoff