Klacht: Niet geleverd en geen geld terug deel 2

op 11 oktober 2017 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 dagen geleden hier een klacht aangemaakt met Refnr.: 644275. Jullie hebben hiervan de status aangepast met afgehandeld, oplossing geboden maar jullie hebben het nog steeds niet opgelost. Er is aangegeven dat het bedrag is teruggeboekt en dat het binnen 2 werkdagen op de rekening zou moeten staan. Dit is de 3e keer dat dit beloofd is maar niet nagekomen word. Ik weet niet wat ik nu nog moet doen om mijn geld terug gestort te krijgen. Ik ben het beu om hier nog elke dag mee bezig te moeten zijn. Laten we het ajb nu afhandelen.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mode-Statements over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Marleen Drijver

4 maanden geleden - Ik zie mijn klacht niet terug bij openstaande klachten en krijg ook geen reactie

Alle klachten die gemeld zijn door Marleen Drijver