Klacht: Niet eens aangebeld

op 07 september 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hoorde buiten wat geluid terwijl ik mij op de 1e etage bevond, ik keek door het raam en zag een ups wagen staan, vervolgens loop ik naar beneden om te kijken. Beneden aangekomen tref ik in de brievenbus een briefje aan met daarom aangegeven dat wij u helaas niet thuis aangetroffen hebben. Ik heb de bel getest om te kijken of hij het toch wel deed… helaas wel. Niet eens aangebeld maar gewoon briefje erin en weg

Gewenste Oplossing:

Als de chauffeur misschien volgende keer aan zou willen bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door weswellus