Klacht: Niet bezorgen pakketje

op 07 augustus 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 07 augustus 2017 om 14:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Debby,

Bedankt voor jouw bericht. Je geeft aan dat je een pakket verwacht die je mee moet nemen op vakantie. Helaas is deze nog niet aangeboden. Ik heb de zending voor je nagekeken en ik kan zien dat het pakket twee keer door onvoorziene omstandigheden niet geleverd kon worden. Hier wil ik graag mijn excuses voor aanbieden.

Het pakket zal vandaag in levering gaan tussen 14.00 en 18.00 uur. Ik hoop dat dit nog op tijd gaat zijn, zodat je dit vandaag mee kunt nemen op vakantie. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Ik wil je toch een hele fijne vakantie wensen!

Met vriendelijke groet,

Shannon, klantenservice DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Dkruithof