Klacht: niet bezorgen

op 27 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DHL zou vandaag een pakket bezorgen we waren met 5 man thuis
Maar DHL is helemaal niet geweest en op hun site word vermeld dat ik niet thuis was Ik ben woedend
er is geen kaartje achter gelaten En ook geen DHL bus gezien
Dus dat was een leugen
De DHL medewerker wou ook niet mee werken aan mijn klacht
waardeloos bedrijf

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik vandaag mijn pakket krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 27 juli 2017 om 15:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor het melden van uw klacht. U geeft aan dat de chauffeur niet aangebeld heeft en ook geen kaartje heeft achtergelaten. Uiteraard is dit niet de bedoeling en het spijt me dat u hierdoor langer op uw pakket heeft moeten wachten. Ik heb hiervan melding gemaakt bij het betreffende depot. Helaas kunnen wij er niet voor zorgen dat de chauffeur vandaag nog terugkeert om de zending af te leveren. Ik wil u daarom adviseren het aflevermoment van morgen af te wachten. Of contact op te nemen met onze klantenservice om het aflevermoment te wijzigen indien morgen tussen 11-15u u niet uitkomt. Nogmaals mijn excuses dat u hierdoor langer op uw pakket moet wachten.

Hartelijke groet,

Tom
Webcare
DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Dennis 95