Klacht: Niet bezorgen

op 01 mei 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou vandaag mijn pakketje krijgen Nu blijkt dat de bezorger niet eens aan de deur is geweest, er is iemand extra thuis gebleven omdat ik het pakketje VANDAAG nodig had, helaas heb ik DHL gebeld en werd er niks ondernomen, ze konden de bezorger niet bereiken terwijl diegene 2 straten van mijn staat vandaan was.

Gewenste Oplossing:

Ik heb dat pakketje gewoon vandaag nodig meer kan ik niet tevreden zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 01 mei 2017 om 14:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht.
We hebben helaas maar 1 leverpoging per adres. Dit ook vanwege de route maar ook omdat een tijdsvak van 4 uur natuurlijk erg kort is op zaterdag. Deze bezorger was dan ook zaterdag voor tijdsvak al langsgekomen. Hiervoor onze excuses en we snappen natuurlijk dat het pakket erg belangrijk voor u is.
Met vriendelijke groet,
Lea
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Soryaa_xx