Klacht: Niet bezorgen

op 29 mei 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DHL zou 27 mei tussen 09.00 en 13.00 langs komen.
Veel mensen gezien, maar geen DHL. Echt heel de dag thuis geweest.
Krijg ik om 18.36 een mail, dat de bezorger om 18.35 vergeefs aan de deur is geweest….
Ik was thuis! Ik heb mijn video bel terug gekeken…. maar er is niet aangebeld en zelfs geen mensen lang gelopen met pakket. Deze bewegingen worden allemaal geregistreerd via een camera. Dus wie spreekt de waarheid?!

Gewenste Oplossing:

Als DHL zijn afspraken na komt, dit is zeker niet de eerste keer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 29 mei 2020 om 11:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Wat vreemd inderdaad. Het lijkt er inderdaad op dat er een verkeerde melding is afgegeven. Gezien het tijdstip van de melding is mijn vermoeden dat de bezorger de route niet meer op tijd heeft kunnen afmaken. Mijn excuses hiervoor!

Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Nikki
Webcare DHL Parcel Nederland

Alle klachten die gemeld zijn door Peter van der Hee