Klacht: niet bezorgd, DHL zegt niemand thuis

op 07 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 5 juli zou tussen 1300 en 1800 uur pakket worden bezorgd,hele middag zitten wachten. Later zie ik op de site pakket retour omdat er niemand thuis zou zijn, maar volgens mij is de bezorger niet geweest, geen kaartje in de bus of bij de buren geleverd. Op de site van DHL staat Sportln 57, ik ga er vanuit dat men weet dat dit Sportlaan 57 is. DHL zou contact met mij opnemen, maar tot op heden niets gehoord. Nu maar afwachten of DHL vandaag tussen 1400 en 1800 komt. Inmiddels 14.45 uur nog niet geweest.

Gewenste Oplossing:

Als pakket vandaag alsnog komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 07 juli 2017 om 13:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor het melden van uw klacht. Het is natuurlijk niet goed dat er een niet thuis melding is gescand, terwijl u er wel was. Ik zal hier melding van maken zodat dit met de chauffeur zal worden besproken. Volgens mijn gegevens is uw pakket zojuist bij u afgeleverd.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Kokert