Klacht: Niet bezorgd

op 09 mei 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mevrouw, meneer,
Op 13 april j.l. Is er voor mij een pakje van Iherb uit de VS aangekomen in Rotterdam…..
Via, via aan de weet gekomen dat het bij de douane ligt. Dit wordt verder uitgeleverd via POST.NL ….
Wanneer kan ik dit pakje tegemoet zien!?
Het Global Mail nummer is :
GM 275 322 484 010 734 109 ……..
Met vriendelijke groet….Artuur Baldinger

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakje heb ontvangen.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer Baldinger, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Het spijt me om te vernemen dat u dit pakket tot op heden niet heeft ontvangen. Aan de hand van de code die u heeft meegezonden kan ik geen informatie vinden. Ik kan alleen barcodes traceren of omzetten wanneer ze er zo uitzien; AB123456789CD. Heeft u wellicht van de afzender een dergelijk code ontvangen? Zo ja zou u mij deze dan willen sturen? Mocht u het pakket inmiddels al in uw bezit hebben dan verneem ik dit uiteraard ook graag van u. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, PostNL

Reactie van de melder van de klacht Artuur Baldinger

1 jaar geleden - Hallo beste mevrouw, meneer, Heb ook nog een ander nummer gevonden, helaas zonder letters....... Het is een DHL eCommerce internal Unique package indentifier: 2070060462742367.... Hoop maar dat u het pakket gaat vinden, de maten zijn plus minus van een IPad, natuurlijk wijkt de hoogte af plus minus 20 centimeter.... Wacht uw bericht af, met vriendelijke groet, Artuur Baldinger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 09 mei 2017 om 14:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Baldinger,

Hartelijk dank voor uw reactie en aanvullende informatie. Spijtig genoeg kan ik ook met de code 2070060462742367 geen enkele informatie vinden over deze zending. Ik adviseer u daarom voor meer informatie en een mogelijk onderzoek contact op te nemen met de verzender. Deze kan conform internationale afspraken daar eventueel een onderzoek in laten stellen.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Heeft op 24 juni 2017 om 17:30 geantwoord

Waar blijft mijn pakje van Iherb uit de USA, ga er van uit dat het gewoon achterover gedrukt is. Groet Artuur Baldinger

Alle klachten die gemeld zijn door Artuur Baldinger