Klacht: Niet behandeld

op 09 oktober 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondergetekende heeft op 11 sept een klacht doorgegeven over een pakketje uit duitsland waarin geen onderdelen zaten.. deksel van het doosje was een beetje open bij ontvangst. Toen zijn alle gegevens opgenomen. ( 3 SRIMV367219.
Vandaag (3 okt) geinformeerd bij post.nl 0900-0990 en mij word gemeld dat klacht er helemaal niet is……..
Klacht opnieuw opgenomen.
Nu klachtcode gekregen.. 03074294

Gewenste Oplossing:

Als ik de onderdelen ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 09 oktober 2017 om 13:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Scheijen,

Hartelijk dank voor uw bericht op deze website. U geeft aan dat u een pakketje heeft ontvangen waar de onderdelen uit misten. Ik begrijp dat u hier erg teleurgesteld over bent en vind het spijtig om te vernemen dat er bij de registratie van uw klacht op 11 september iets mis is gegaan. Mijn excuses hiervoor. Graag reageer ik op uw bericht.

Aan de hand van het door u meegestuurde nummer zie ik inderdaad dat er op 3 oktober een onderzoek is opgestart. Uiterlijk 16 oktober zal de onderzoeksafdeling u een update geven over de stand van zaken in het onderzoek, ik adviseer u dit bericht af te wachten. Ik hoop uiteraard dat deze vervelende situatie snel naar tevredenheid zal zijn opgelost.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Will Scheijen