Klacht: Niet afgeleverd

op 01 mei 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou mijn pakketje vandaag ontvangen tussen 09:00 en 13:00 uur maar niks gekregen. Om 14 uur gebeld stond ik 15 min telefonisch in wacht. zonde van me dag dat ik niks kon doen ben er zo boos over nu wacht ik af wanneer het binnen gaat komen.. geen bericht of niks…

Gewenste Oplossing:

Als zij contact opnemen wat er aan de hand is en wanneer ik me pakket ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 01 mei 2017 om 14:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht.
Het was inderdaad afgelopen zaterdag drukker dan dat we konden voorspellen. Hierdoor had niet alleen onze klantenservice een wachtrij maar de chauffeur ook. Volgens onze gegevens is het gelukkig wel gelukt om uw pakket zaterdag alsnog geleverd te krijgen. Onze excuses voor het ongemak en vertraging.
Met vriendelijke groet,
Lea
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Mvr karssen