Klacht: niet aan de regels en afspraken na komen

op 19 september 2016 over Directpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

dit is een crimineel bedrijf en de eigenaar zelfs een crimineel

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als die bedrijf wordt stopgezet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Directpay over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - ossier Nummer:93135910 Ik ben niet eens met de manier waarop uw collega aan de tel mij heeft behandelt ik ben zeer teleurgesteld ik heb bewijs opgestuurd van de gemaakt afspraken met mevrouw van delft bij EOS die afspraak moet gewoon gelden het is niet mijn schuld dat het dossier naar uw bedrijf is verhuisd ik zou graag een antwoord op mijn klacht op zeer kort termijn ik heb een bezwaar getekend op 24 augustus en geen antwoord heb vandaag zelfs gebeld en blijkt dat er geen gehoor bij geen duidelijke antwoord zal ik een kort geding starten bij de rechtbank. M el Boukhsibi Lotharingen 3 3524RD Utrecht tel0641186393

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Directpay in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Directpay een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Directpay

Heeft op 20 september 2016 om 09:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - M. Westbroek (DirectPay) 20 sep. 10:19 CEST Geachte heer/mevrouw, Er is telefonisch contact geweest om u uitleg te geven over de procedure. Helaas was een gesprek op dat moment niet mogelijk daar u mij niet de gelegenheid gaf om uit te spreken. Doordat u mij niet liet uitspreken en mij onheus bejegende door dreigende taal tegen mij aan te heffen alswel door feitelijke onjuistheden te benoemen is de verbinding noodgedwongen verbroken. Dit is u ook gemeld. Ons standpunt is u nu meerdere malen zowel telefonisch als per e-mail kenbaar gemaakt. Wij zullen niet meer op verdere berichten hieromtrent reageren. Met vriendelijke groet, Directpay ServiceDesk M. Westbroek Let op!: Wegens een externe personeelsbijeenkomst zullen wij woensdag 21 september vanaf 15:45 gesloten zijn. Wij willen u bij voorbaat excuses aanbieden mocht u enige ongemak ervaren hierdoor. meryem el boukhsibi 20 sep. 10:11 CEST ik heb je aan de lijn een blijf gewoon dat mijn klacht is niet behandeld ik heb het doorgegeven aan de opdrachtgever en ook bij EOS ik zal mijn ik blijf bij mijn mening ik laat je me niet intimideren ik ga all middelen gebruiken om zulke bedrijfen te verjagen ik ga kassa bellen ik ga een krotgeding starten en ga dingen doen zodat iedereen weet dat je een dief en zakenroller bent met een stropdas we zien elkaar bij de rechter .eerste moet ik wachten op het antwoord van de opdrachtgever dan pas kom ik in actie je belt me een je verplicht me aan je te luisteren en je geeft me geen kans om te praten omdat je wilt me intimideren en je wilt de macht misbruiken ik laat je het echt niet bij me doen ik zal all middelden tegen je en je crimineel oplichters bedrijf te bestrijden M el boukhsibi ________________________________ Van: ServiceDesk DirectPay Verzonden: dinsdag 20 september 2016 07:48 Aan: meryem el boukhsibi Onderwerp: Re: Debiteurnummer: 93135910

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - ik mag niet praten anders gaat hij de gesprek afsluiten hhhhhhhhhhhhhh hij moet me vertellen wat hij wil anders moet ik de pot op dat is zijn gedachten ik mag niets zeggen macht misbruik ik ga het melden bij de kassa

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - ik mocht zelfs niet praten hoe ga je een crimineel bedreigen in jouw werkelijkheid ben ik jouw aan het bedreigen je moet het aantonen je kan op dit moment ook het gesprek opnemen laat zien dat ik jouw heb bedrijgt

Bericht van Directpay

1 maand geleden - Geachte heer/ mevrouw, Uw klacht is doorgezet naar de juiste afdeling. Zij nemen uw klacht verder in behandeling. Zij zullen middels een privébericht contact met u opnemen. Indien u nog verdere vragen of opmerkingen hierover heeft dan verzoeken wij u om middels een privébericht contact met ons op te nemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - M westbroek belt me weer met dezelfde toen en zelfde arrogantie hij wil kost wat kost zijn eigen gang gaan ik ga nu gewoon bij de rechter stappen ik laat je me niet intimideren

Bericht van Directpay

1 maand geleden - Geachte heer/ mevrouw, Uw klacht is doorgezet naar de juiste afdeling. Zij nemen uw klacht verder in behandeling. Zij zullen middels een privébericht contact met u opnemen. Indien u nog verdere vragen of opmerkingen hierover heeft dan verzoeken wij u om middels een privébericht contact met ons op te nemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - Overgang Eos Nederland naar DirectPay 14 juli 2016 | Kyra Overgang Eos Nederland naar DirectPay Vanaf 1 juli heeft Eos DirectPay aangewezen als asset manager voor een select deel van haar uitstaande vorderingen. Dat betekent voor bepaalde debiteuren van Eos dat het beheer van vorderingen en ook de gemaakte betalingsovereenkomsten per die datum zijn overgedragen aan DirectPay. EOS Nederland heeft een aantal debiteuren al over de overdracht geïnformeerd. Het kost enige tijd om alle informatie met betrekking tot deze vorderingen van het ene bedrijf naar het andere over te hevelen. DirectPay verwacht voor 1 augustus aanstaande alle betreffende debiteuren per brief te informeren over de overgang van Eos naar DirectPay. In principe verandert er voor u als debiteur niet veel, enkel dat uw betalingen naar een ander rekeningnummer gaan. U kunt uw bestaande betalingsregeling gewoon uit blijven voeren. Wel verzoeken wij u het rekeningnummer te wijzigen naar NL92 RABO 0114478090 ten name van Direct Pay Services B.V. onder vermelding van uw debiteurennummer en factuurnummer of dossiernummer. Heeft u nog andere vragen dan verzoeken wij u een email te sturen aan eos@directpay.nl.

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - M. Westbroek (DirectPay) 20 sep. 11:30 CEST Geachte, De reden van het telefoongesprek was om samen met u naar een constructieve oplossing te zoeken. In het telefoongesprek is u immers een mogelijkheid geboden tot een betaalregeling. Helaas viel een constructief gesprek niet te voeren waardoor ik noodgedwongen de verbinding met u moest verbreken. Indien u gebruik wenst te maken van ons coulante aanbod tot het aangaan van een betaalregeling dan zullen wij u daar graag nog in tegemoet komen. Met vriendelijke groet, Directpay ServiceDesk M. Westbroek Let op!: Wegens een externe personeelsbijeenkomst zullen wij woensdag 21 september vanaf 15:45 gesloten zijn. Wij willen u bij voorbaat excuses aanbieden mocht u enige ongemak ervaren hierdoor.

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - dit is boe schit

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - 14 juli 2016 | Kyra Overgang Eos Nederland naar DirectPay Vanaf 1 juli heeft Eos DirectPay aangewezen als asset manager voor een select deel van haar uitstaande vorderingen. Dat betekent voor bepaalde debiteuren van Eos dat het beheer van vorderingen en ook de gemaakte betalingsovereenkomsten per die datum zijn overgedragen aan DirectPay. EOS Nederland heeft een aantal debiteuren al over de overdracht geïnformeerd. Het kost enige tijd om alle informatie met betrekking tot deze vorderingen van het ene bedrijf naar het andere over te hevelen. DirectPay verwacht voor 1 augustus aanstaande alle betreffende debiteuren per brief te informeren over de overgang van Eos naar DirectPay. In principe verandert er voor u als debiteur niet veel, enkel dat uw betalingen naar een ander rekeningnummer gaan. U kunt uw bestaande betalingsregeling gewoon uit blijven voeren. Wel verzoeken wij u het rekeningnummer te wijzigen naar NL92 RABO 0114478090 ten name van Direct Pay Services B.V. onder vermelding van uw debiteurennummer en factuurnummer of dossiernummer. Heeft u nog andere vragen dan verzoeken wij u een email te sturen aan eos@directpay.nl.

Heeft op 20 september 2016 om 12:37 geantwoord

er is geen oplossing

Reactie van de melder van de klacht miriamboukh

1 maand geleden - ik ga het aanvechten en zulke klootzaken bestrijden

Alle klachten die gemeld zijn door miriamboukh