Klacht: Niemand langs geweest

op 01 oktober 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

‘S ochtends een smsje gekregen dat mijn pakketjes tussen 6 en 9 savonds aangeboden zouden worden. Hiervoor de hele avond thuis gebleven. Half 10 nog niemand langs geweest en maar weer even gekeken bij de track en trace. Tot mijn verbazing stond hier ‘ontvanger niet aanwezig’ om 21.13
Ik heb hierover geen mail of sms gehad. Ook nu geen idee wanneer ik mijn pakketjes kan verwachten.

Gewenste Oplossing:

Volgende keer een mail dat het niet mogelijk is in de beloofde tijd te leveren. Ook hoop ik mijn pakketje morgen voor 6 uur nog te ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 01 oktober 2016 om 11:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Shannon,

Wat vervelend dat u uw zending niet heeft ontvangen die avond. Helaas kan ik u niet verder helpen, dit betreft namelijk een DHL Express zending. Mocht u nog vragen hebben of uw klacht aan hen willen melden, kunt u contact opnemen met deze afdeling op 088 0552 000.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door ShannonVerlaan