Klacht: Nergens meer dino boek te verkrijgen

op 05 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lekker de kinderen blij maken om dinoplaatsje te verzamelen en dan nog eens geen AH hier in het dorp en speciaal buiten de dorp boodschappen doen en dan is het boek al weken geleden uitverkocht, sorry maar dit heet een slinkse reclameactie die ik zeker niet waardeer en in het vervolg lekker bij mijn eigen Hoogvliet weer boodschappen doet!

Gewenste Oplossing:

Dat AH de moeite neemt om voor de mensen zoals ik een oplage te drukken dat je gespaarde plaatsjes alsnog kunt opplakken in een boek. Kinderen zijn nu niet gelukkig en zal ze als er geen degelijke oplossing komt ipv hetzelf uitprinten ze maar vertellen dat ze later geen boodschappen moeten doen bij AH

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerrit belazerd