Klacht: Nep kleding Lacoste Polo’s

op 04 oktober 2016 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 september heb ik 2 lacoste polo’s besteld bij elke dag iets leuks.. Allereerst werd de levering iedere keer uitgesteld omdat de producten nog niet binnen waren.. Nu vandaag 4 oktober kreeg ik eindelijk mijn lacoste polo’s binnen.. Alleen deze zijn alles behalve echt.. Ziet heel groot verschil met mijn echte lacoste polo’s.. Zeer teleurstellend!! Gewoon zwaar fake!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn geld terug heb, deze neppe polo's zijn dat geld niet waard!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rollo