Klacht: Naam ongewenst op internet

op 07 februari 2018 over Your-favorite.com in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zag tot mijn grote verbazing een hele pagina met de favorieten van Erik Hoogeweij op de site van Yourfavourite.com. Ik heb nergens toestemming voor gegeven, nooit is mij om toestemming gevraagd of wat dan ook. Buiten dat staan er allemaal aannames en onwaarheden in dit stuk! Kwalijke zaak!

Gewenste Oplossing:

Wanneer alles verwijderd is en er een toezegging komt dat dit niet meer gaat gebeuren in de toekomst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Your-favorite.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Your-favorite.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erik1961