Klacht: na retour zending geen nieuwe box ontvangen

op 17 augustus 2016 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 16 maart heb ik mijn 4k box retour gestuurd omdat hij niet werkte. op 21 maart heeft de retour zending goedkeuring gekregen.
op 12 mei is er een omruilorder gemaakt en op 11 juli heb ik de eerste keer te horen gekregen dat ik binnen een week een nieuwe box kon verwachter. Echter is het nu 17 augustus en heb ik nog steeds geen box ontvangen. Ik heb bijna wekelijks contact met hun en elke keer krijg ik weer het zelfde verhaal te horen dat er logistieke problemen zijn. Ik vind het moeilijk te geloven dat deze er al zijn vanaf mei.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik binnen 3 weken een nieuwe 4kbox ontvang of mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m.ritzen