Klacht: Na maand nog steeds geen geld terug van retourzending

op 07 juni 2016 over Vogele in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind april heb ik een aantal artikelen besteld bij Charles Vögele. Niet alles was naar mijn zin dus begin mei heb ik een deel hiervan retour gestuurd. Op 11 mei heb een ontvangstbevestiging gekregen met de mededeling dat ik per ommegaande mijn geld terug zou krijgen. Het is nu 7 juni en ik heb nog steeds geen geld ontvangen. Op een mail met verzoek tot terugbetaling wel een keurig antwoord, maar geen geld!

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld teruggestort is ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vogele

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vogele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stormm