Klacht: Na gedwongen upgrade loopt programma vast

op 09 oktober 2016 over Albelli in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 oktober 2016 wilde ik weer verder werken aan mijn album, Bij opstarten Albelli ging die eerst een update installeren. Daarna start programma wel op maar loopt finaal vast, met verschuiven is er achter een balk te zien die op 25 % vast blijft staan. Programma is alleen mbv ctrl-alt-del en taakbeheer af te sluiten.
Ik wil mijn album terug!!! En een werkende versie. In mijn album zit zo ontzettend veel tijd. Zorg bij een update dat eerst je album gered wordt voor het geval dat… Dievers mails geschreven geen antwoord!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik weer een werkend fotoprogramma heb met mijn album. Dat wil ik perse terug hebben en bewerkbaar in een programma.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albelli nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Albelli in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door mijzelf3816