Klacht: Na 3 maanden bank kapot

op 13 juli 2017 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop een bank van 1500€ en nu na een kleine 3 maand is de stof al drama ik heb nog in de winkel gevraagd blijft dit wel goed was de beste stof ooit bla bla bla klacht ingediend en nu mag ik de bank 18 aug terug brengen gaan ze het beoordelen en mogelijk repareren en ik mag dan al die tijd op de grond zitten? Rond uit belachelijk.

Gewenste Oplossing:

Als ze de bank ophalen en ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 13 juli 2017 om 16:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 13 juli 2017 om 20:50 geantwoord

Laat ze hier maar komen om te oordelen vind de service echt bar en boos slecht ik ben een alleen staande vrouw nu wordt er verwacht dat ik de bank terug breng leen bank mee neem en dan straks weer omruil? Sorry maar ik kan niet steeds mensen vragen banken mijn huis in en uit te slepen

Alle klachten die gemeld zijn door MaaikeSnaat