Klacht: Na 2 maand gratis eredivisie live toch nog betalen ondanks opzegging

op 25 oktober 2011 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na ca. 3 weken heb ik, en dus binnen twee maanden, mijn abonnement bij Ziggo betreffende eredevisie live opgezegd. Nu inmiddels al twee maal afgeschreven van mijn rek nummer. Ik besluit te bellen en wat krijg ik te horen. We kunnen nergens het telefoongesprek terugvinden en u heeft ook niet tijdig gereageerd op de bevestiging die u niet heeft ontvangen. Wist ik veel dat ik een bevestinging zou krijgen, wie verteld mij dat? Ik heb wederom een klacht ingediend. Erg teleurgesteld in Ziggo.

Gewenste Oplossing:

Afgeschreven bedragen terugstorten.
Eerlijkheid geven over de opzegging, kan geen toeval zijn dat wanneer ik ga kijken bij klachten op internet dat deze wel erg vaak naar voren komt.
Excuus aanbieden.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan Alma