Klacht: Na 2 jaren schade vrij 1 jaar gekregen

op 13 juni 2016 over PolisVoorMij in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de aanvraag van mijn autoverzekering in juni 2014 had ik al 4 schadevrije jaren wat ook zwart op wit staat. Heden naar aanleiding van premie verhoging heb ik mijn polis bij PolisVoorMij opgezegd. Net een bevestiging van de verzekering beëindiging ontvangen en tot mijn grote verbazing kreeg ik van PolisVoorMij na 2 volle schadevrije jaren – 1 (een) jaar.Te gek voor woorden.
polisadministratie@polisvoormij.nl

Gewenste Oplossing:

De schadevrije jaren corrigeren conform de aanvraag en correspondentie met Hans van 11 en 12 juni 2014. Dus op dit moment 6 schadevrije jaren

Reactie van de melder van de klacht alexander.p

3 maanden geleden - Mijn klacht is inmiddels naar tevredenheid opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door alexander.p