Klacht: Na 2 en een halve maand nog geen telefoon ontvangen.

op 02 november 2011 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vanaf 18 augustus 2011 mijn contract opnieuw laten verlengen ,na een tijdje had ik een gebruikte telefoon opgestuurd gekregen met een foto van een mevr in de keuken en er zat geen oordopjes bij en geen oplader.Ik moest dit terug sturen en heb tot op heden nog geen nieuwetelfoon gekregen.Zo ga je niet met klanten om Ik wil hierbij zeggen dat ik ook een brief naar de consumenten wijzer heb gestuurd en naar Radar ,deze mensen bellen wel terug.

Gewenste Oplossing:

Eerst een schade vergoeding ,ik heb nu toch immers betaaldvoor m'n telefoon die ik niet heb een NIEUWE TELEFOON onvangen binnen deze week anders OPZEGGING.
U kunt mijberijken onder dit telnr 06-44659443

Alle klachten die gemeld zijn door Bandung29