Klacht: Moy Fashion oplichters!

op 27 oktober 2011 over Moy fashion in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin oktober 2011 Uggs besteld en betaald met Ideal. 175 euro. Na 1 week had ik de Uggs nog niet binnen en heb ik gebeld en gemaild. Ze hadden een achterstand en er werd beloofd dat mijn laarzen snel zouden komen. Na 2,5 week kreeg ik dan eindelijk mijn Uggs thuis bezorgd. Een paar nepperts en ze paste me niet! Op de site stond dat ik een mail moest sturen om retourinstructies te ontvangen. 5 dagen geleden dus een mail gestuurd maar tot op heden nog geen retourinstructies ontvangen. Nu wilde ik net de site bezoeken voor het telefoonnummer, en wat denk je: site uit de lucht! Ik ben dus 175 euro armer en een paar nep Uggs rijker!

Gewenste Oplossing:

ik wil gewoon mijn 175 euro terug.

Alle klachten die gemeld zijn door claudialeeuwenkuyl