Klacht: moy-fashion

op 26 oktober 2011 over Moy fashion in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag melding gedaan bij Mijnpolitie.nl. Ik raad iedereen aan om dit te doen. Al je gegevens bij de hand en dan is het binnen 5 minuten gebeurd. Als er meerdere meldingen binnen komen wordt er een onderzoek gestart. De site van moy-fashion is trouwens uit de lucht.
Ik zelf heb reeds 2x verzocht om mijn geld terug te storten. Dit is nooit gedaan. Apart dat dat bij sommige wel is gedaan.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van ikke2

7 jaren geleden - ik ook vandaag aangifte gedaan, meer kunnen we niet doen ben ik bang. ben jaloers op mensen die geld terug kregen moeten wij nog maar afwachten. vind je het ook raar dat ik wel uggs!!! ontvangen heb?

Bericht van saffier45

7 jaren geleden - OOk ik heb aangifte gedaan!

Alle klachten die gemeld zijn door karin72