Klacht: Motor stuk na amper 800 km

op 16 augustus 2017 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb vanmorgen mijn e-bike bij mijn dealer binnengebracht daar ik op het display een error-vermelding kreeg. Conclusie: motor stuk. En dit na amper 800 km!!! Heb nieuwe motor moeten bestellen: kostprijs: 900 Euro. Ongelofelijk dat dit kan gebeuren bij toch wel een topmerk. Fiets is 4 jaar oud en wordt enkel gebruikt voor fietstochtjes bij goed weer. Staat steeds binnen.

Gewenste Oplossing:

Gratis nieuwe motor plaatsen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dvossena